Salamander

Profilul Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn – stejar auriu, venghe, nuc,mahon si gri antracit. Deasemenea, la cerere putem sa livram orice alta culoare din paletarul RAL.

BluEvolution 92

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEevolution 92, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.

Sistemul de profile bluEvolution 92 este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52 mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Coeficient de izolare
Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.

Sistemul de etanşare este cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.

Siguranta Bluevolution 92
Vă puteţi baza pe profilurile ferestrelor Salamander: În interiorul locuinţei va exista o siguranţă extraordinară care vă va proteja pe dvs. şi pe familia dvs. de musafirii nepoftiţi, chiar dacă această siguranţă nu va fi vizibilă.

Toate sistemele de profiluri Salamander dispun de adâncimi constructive mari, combinate cu o tehnică multicamerală modernă şi armări ample din oţel. Acestea asigură permanent o funcţionare garantată, o stabilitate maximă şi o rezistenţă fiabilă. În plus, adâncimea generos dimensionată a falţurilor din canaturi permite utilizarea unor vitraje de siguranţă. Opţional puteţi dota ferestrele cu siguranţă de bază cu elemente speciale de feronerie, vitrări de siguranţă şi mânere pentru închidere.

BluEvolution 82

Sistemul Salamander BluEvolution 82 mm, 6 camere de izolare, 2 sau 3 garnituri, Uw = 1.0 W/m2K, Noua generatie a sistemului Blu Evolution 82 mm are o structura inovativa cu 6 camere, adancime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

BluEvolution 73

Caracteristici BluEvolution 73:

  • Profil cu 5 camere
  • Etanşare falţ
  • Adâncime constructivă: 73 mm
  • Coeficient de transfer termic: până la Uw = 0,73 W/(m²K)
  • Protecţie fonică: până la 46 dB
  • Siguranţă la efracţie: până la RC 2
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare secundare, pliante şi oscilo-paralele
  • Vitrare: până la 52 mm