Ramplast

Profilele Ramplast sunt certificate de către cunoscutul Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce explică prezența și aprecierea produselor pe piața occidentală. Sunt produse cu utilizarea tehnologiei de extrudare și a componentelor de calitate superioară.

Solid 400

Profilele Ramplast sunt realizate printr-un proces de extrudare folosind materie prima de calitate, intr-o combinație de ingrediente active. Acestea sunt caracterizate prin rezistență sporită la factori externi, o prelucrare facilă, rezistență mecanică sporită și un design inovativ.
Urmand tendintele europene in domeniu, Ramplast s-a aliniat trendului si a lansat astfel Seria Solid400 în anul 2017 (ca o variantă evoluată a profilelor EcoTherm Light), având toate caracteristicile apreciate ale acestora. Profilele Solid400 au fost concepute pentru a permite o prelucrare facilă de către toți producătorii de tâmplărie PVC, având un sistem compact și parametrii tehnici îmbunătățiți.
Prin intermediul structurii pvc 4 camere, profilele Solid400 oferă un nivel înalt de etanșare și sporesc confortul termic în orice încăpere.

Avantajele seriei Solid400 (pvc 4 camere):
Specificatii tehnice
Profile cu structură tetracamerală cu adâncimea constructivă de 60mm. Se remarcă designul exterior prin suprafete poligonale și muchii rotunjite.
Armături dimensionate pentru a face față oricăror solicitări.
Garnituri din EPDM sau termosudabile în culorile gri sau negru.
Posibilitatea montării de sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 34mm.
Drenaj controlat al apei și ventilarea camerelor prin intermediul sistemului de canale executate în ramă și cercevea.
Baghete de fixare a sticlei în două variante de design exterior: rotund sau poligonal.
Documente
Pentru a afla mai multe informații despre seria Solid400, vă rugăm să ne contactați.

Solid 500

Profilele PVC produse de Ramplast sunt 100% ecologice și reciclabile, fiind remarcate prin faptul că sunt primele profile PVC de acest tip din Sud Estul Europei. Compoziția lor se bazeaza pe PVC (policlorură de vinil) și aditivi organici care nu conțin plumb sau staniu.

Una din principalele priorități ale companiei Ramplast este siguranța beneficiarilor (profilele produse nu sunt dăunătoare pentru sănătate) și siguranța mediului înconjurător.
Profilele de clasa A din seria Solid500 au fost lansate în 2017 și sunt menite să înlocuiască seriile EcoTherm și EcoTherm Plus. Ele se bazează pe un nou concept de structură internă, bazată pe 5 camere. A fost îmbunătățit coeficientul de transfer termic, comparativ cu valorile specifice profilelor menționate anterior.

Avantajele seriei Solid500:
Specificatii tehnice
Profile Clasa A cu structură pentacamerală cu adâncimea constructivă de 60mm. Se remarcă designul exterior prin suprafețe poligonale și muchii rotunjite.
Armături dimensionate pentru a face față oricăror solicitări.
Garnituri din EPDM sau termosudabile în culorile gri sau negru.
Posibilitatea montării de sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 34mm.
Drenaj controlat al apei și ventilarea camerelor prin intermediul sistemului de canale executate în ramă și cercevea.
Baghete de fixare a sticlei în două variante de design exterior: rotund sau poligonal.

Ecolux Light

În mod similar seriei EcoLux, profilele din seria EcoLux Light se încadrează în gama premium. Ele au fost concepute ca un sistem inovator care facilitează munca tuturor producătorilor de tâmplărie PVC.

Datorită adâncimii de 70 mm și a parametrilor de izolare termică și fonică de excepție, profilele din seria EcoLux Light sunt alegerea principală a producătorilor de ferestre și uși din termopan. Ele presupun costuri de producție scăzute și stocuri minimizate, fapt care constituie un avantaj și un factor decisiv pentru clienții noștri.

Profilele EcoLux Light au un design bazat pe muchii rotunjite și dimensiuni compacte, fiind potrivit pentru a fi integrat în orice tip de clădire. Ele folosesc același sistem de armare și accesorii cu seria EcoLux.

Avantajele seriei Ecolux Light
Specificatii tehnice
Coeficient termic: 1,35 W / m2K (pentru profile armate)
Pantă interioară de 5 grade pentru o scurgere mai bună a apei

Ecolux

Profilele de Clasa A din seria EcoLux au fost concepute pentru a oferi un sistem premium tuturor producătorilor de tâmplărie PVC și nu numai. Acestea au adâncimea de 70 mm și parametri de izolare termică și fonică sunt excepționali.

Având un design modern, cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, profilele EcoLux pot răspunde oricăror cerințe arhitecturale, având un impact vizual pozitiv. Atât din punct de vedere al design-ului, cât și al parametrilor pe care îi oferă, putem spune că seria EcoLux contribuie la definitivarea Ramplast ca fiind marca de referință în producția de tâmplărie PVC din România.

Costurile de producție scăzute și minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare și accesorii comun cu cel al seriilor Solid 400, Solid 500 si EcoLux Light reprezintă unul din principalele avantaje.

Avantajele seriei EcoLux
Specificatii tehnice
Clasa: A, avand grosime pereți exteriori de 3 mm.
Coeficient termic: 1,2 W / m2K (pentru profile armate)
Pantă interioară: 5 grade

Ultratherm

UltraTherm – profil pvc 7 camere
Acest sistem premium de Clasa A are adâncimea de 80 mm și este renumit pentru parametrii săi de izolare termică și fonică, considerati a fi la un nivel de top in Romania. Profilele din seria UltraTherm se remarcă prin gradul lor de confort termic, în special datorită structurii cu 7 camere a profilelor principale.
Având un coeficient de transfer termic de 1,2 W/m2K, seria UltraTherm este una din cele mai avantajoase de pe piață.
În plus, un atu îl reprezintă folosirea unui sistem de armare și accesorii comun cu cel al seriilor premium EcoLux și EcoLux Light.

Alte informatii – profil PVC 7 camere
Având un design cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, precum și posibilitatea montării de geam termoizolant, aceste profile sunt alegerea principală a producătorilor de tâmplărie PVC.
În plus, ele au fost concepute pentru a oferi costuri de producție scăzute și stocuri minimizate, astfel încât să faciliteze procesul de prelucrare.

Avantajele seriei UltraTherm
Specificatii tehnice – Ultratherm profil PVC 7 camere
Clasa: A
Grosime pereți exteriori: 3 mm
Coeficient termic: 1,2 W / m2K (pentru profile armate)
Etanșare: 2 sau 3 rânduri de garnituri
Pantă interioară: 5 grade